Hitta dina nya favoritbyxor

Golf
Svårt att hitta ett par byxor du trivs i? Då är det byxorna det är fel på, inte dig. Byxorna från Daily Sports är designade av kvinnor som tycker att vi kommit längre än att behöva välja mellan en snygg klädstil eller en bekväm.

Ända sedan vi startade har vi kunnat bevisa motsatsen och skapat plagg som både sitter snyggt och skönt. Kanske är det därför vi blivit marknadsledande på byxor. Fråga dig därför inte om du vill ha det snyggt eller bekvämt, utan om du är en Magic, Lyric eller Miracle.

Populära, superbekväma Magic sitter som en smäck
Så fort du provar ett par Magic förstår du varför de blivit så populära – de har en tight och snygg passform, men du märker knappt att du har på dig dem.

Sitter riktigt bra

Magic-seriens golfbyxor har en tight passform som ger en smickrande figur, oavsett kroppsform. Hemligheten är det stretchiga materialet och designerns val att inte ha någon knäppning. Vill du ha en ännu tightare passform kan du välja en storlek mindre.

Otroligt bekväma

Är du inte bekväm kommer byxorna aldrig att kännas bekväma, hur snygga de än är. Därför designades Magic som en dra-på-byxa i superstretchigt material, med bred linning. Att slippa en linning som skär in, knappar som skaver eller gylf som glipar kommer kännas som fusk i början, sedan kommer du undra varför inte fler byxor designats så här.

Lika snygga på golfbanan som kontoret

Magic är en året om-byxa med en klassisk design som gör att de smälter in lika bra på golfbanan som utanför. Perfekt, eftersom de är så sköna att det kommer ta emot att byta om.

Lika snygga på golfbanan som kontoret
Är du ute efter ett par funktionella byxor som också känns kvinnligt eleganta till våren och sommarens golfrundor? Då kanske Lyric är något för dig.

Följsamma och funktionella

Lyric är designade för att ge dig optimal rörelsefrihet. Pro Stretch-tyget är följsamt och den höga midjan med dold elastisk linning gör att byxorna sitter som de ska i svingen. Materialet är vindavvisande, andas och torkar snabbt, vilket gör att byxorna passar utmärkt under senvåren, sommaren och början på hösten. 

Klassisk passform

Lyric har en rak passform med smala ben, knapp och gylf och klassiska fickor fram och bak med två silverfärgade nitar. Ett säkert kort för dig som vill ha ett tidlöst plagg till dina trendiga toppar.

Enkelt att hålla stilen

Tack vare att materialet i Lyric är skrynkelfritt är det enkelt att hålla outfiten fulländad genom hela rundan.

Miracle – stilsäkra och sköna
De här populära byxorna passar dig som inte vill välja mellan att klä dig snyggt och bekvämt under golfsäsongen.

Stilsäker design

Miracle har en lagom tight passform och stilfulla detaljer som dubbla knappar i linningen, raka fickor i fram och metallfärgade dragkedjor på fickor fram och bak.

Sköna att bära

Tack vare det stretchiga tyget kan du röra dig obehindrat på golfbanan, i skogen eller på promenaden med väninnan i dina Miracle.

Svalt och skrynkelfritt

Miracle är tillverkade i ett stretchmaterial som andas, torkar snabbt och är vind- och vattenavvisande. Materialet är svalt, vilket gör Miracle till den perfekta byxan på senvåren och sommaren. Dessutom är tyget skrynkelfritt – enklare än så blir det inte att hålla sig snygg under rundan.