HemsidaHemsidaHemsidaHemsidaHemsida
+46 (0)8 120 105 20
  • sv
Meny

Träffa våra inspiratörer

Våra inspiratörer kan göra underverk för dig och dina sportaktiviteter. De är kvinnor med lång erfarenhet inom träning, golf, sportkläder och kost och kan därför ge dig massor av inspiration och tips!

Sofia Åhman

Sofia Åhman är personlig tränare, idrottslärare och träningsexpert i både tidningen Måbra och SVT’s program Go’kväll. Sofia har skrivit boken Nystart om hur du tänder träningsgnistan med hjälp av tydliga mål och att göra träningen till en social företeelse.

Vem är Sofia Åhman?

Hej på er alla träningsglada!

Jag heter Sofia Åhman och jag är en kvinna i mina bästa år (45+). Träning och motion i alla möjliga former är min passion. Jag brinner för att inspirera andra till att hitta rörelseglädjen och min ambition är att få folk att röra på sig mer. Jag vill visa att träning kan vara både enkelt och roligt.

Allt från dans till styrketräning på gymmet gillar jag. Jag vistas gärna ute i naturen och jag älskar att resa! Är bosatt i Umeå och har en man som älskar löpning och två ungdomar som är galna i beachvolleyboll.

Kanske känner du igen mig från TV-programmet Go´kväll, där jag har jobbat som träningsexpert i flera år? Det måste vara världens roligaste jobb?! Jag dyker upp ibland i TV-programmet Fråga Doktorn och jobbar både på gym och på Elitidrottsgymnasiet här i Umeå. Jag är utbildad Personlig Tränare och har skrivit en bok (Nystart-starkare, friskare, piggare med enkel träning) tillsammans med Gunilla Hasselgren, som brukade vara doktor i Fråga Doktorn.

Här på Daily Sports kommer jag att försöka inspirera er till träning och dela med mig av mina bästa träningstips. Det ska bli så roligt. Jag hoppas ni hänger med!

Vi ses!

/Sofia