HemsidaHemsidaHemsidaHemsidaHemsida
+46 (0)8 120 105 20
  • sv
Meny

Träffa våra inspiratörer

Våra inspiratörer kan göra underverk för dig och dina sportaktiviteter. De är kvinnor med lång erfarenhet inom träning, golf, sportkläder och kost och kan därför ge dig massor av inspiration och tips!

Malin de Mora

Malin är personlig tränare för kvinnor med visionen att sprida träningsglädje. Hon har en bakgrund i skidåkning, simning, löpning och basket, vilket hjälper henne att skapa strategier för många kvinnor. Här får du inspiration om träning.

Träningsglädje och sunt förnuft

Jag heter Malin Dahlgren och driver företaget MalinDeMora med verksamhet inom träning och hälsa. Jag är personlig tränare samt arbetar som löpcoach och längdskidcoach.

Jag har lång erfarenhet inom träning och elitidrott för egen del och gick bl.a. längdskidgymnasium i Mora. Förutom längdskidåkning höll jag i unga år på med friidrott, basket, pingis och simning. Min uppväxt präglades av mycket idrott, men vägen gick sedan till jobb och utbildning i Paris. Där tog jag examen inom internationell kommunikation från ett Amerikanskt universitet. Största delen av mitt yrkesliv har jag arbetat inom marknadsföring men mitt i karriären tog mitt liv en annan vändning.

Sedan snart 5 år tillbaka arbetar jag dagligen med att hjälpa människor till ett mer hälsosamt liv och att få in fysisk aktivitet som ett naturligt och positivt inslag i vardagen. Jag leder flera gånger i veckan gruppträningar med olika inriktningar för både privatpersoner och företag och som PT hjälper jag kunder mot specifika idrottsliga mål, att komma igång efter långa träningsuppehåll samt med viktminskning men framförallt till en bättre hälsa. Därutöver arbetar jag med träningsevent, träningsresor och PR-uppdrag för olika företag.

Min ambition är att det ska vara enkelt och roligt att träna för alla mina kunder. Jag vill sprida träningsglädje och förespråkar inga ”mirakeldieter” eller ”mirakelredskap” utan sunt förnuft. Ni kommer i min blogg att få följa med på mina varierande uppdrag som präglas av en hälsosam och aktiv livsstil. Sedan kommer ni att få ta del av min passion för resor, yoga, längdskidåkning och mina två döttrar.

Välkomna till min blogg.
Malin