HemsidaHemsidaHemsidaHemsidaHemsida
+46 (0)8 120 105 20
  • sv
Meny

Träffa våra inspiratörer

Våra inspiratörer kan göra underverk för dig och dina sportaktiviteter. De är kvinnor med lång erfarenhet inom träning, golf, sportkläder och kost och kan därför ge dig massor av inspiration och tips!

Malin de Mora

Malin är personlig tränare för kvinnor med visionen att sprida träningsglädje. Hon har en bakgrund i skidåkning, simning, löpning och basket, vilket hjälper henne att skapa strategier för många kvinnor. Här får du inspiration om träning.

Sex favoritplagg från höstkollektionen 2017

September är den månad jag trivs allra bäst att träna utomhus. Det är inte för varmt, inte för kallt och luften känns extra frisk. Trädens färgsprakande löv livar upp naturen likväl som träningskläder med inslag av färg och snygga mönster livar upp ett träningspass.

Precis så känns mina nya favorittights från höstkollektionen; både Beauty & Bloom. Långa tights kombinerar jag ofta med en tunn långärmad träningströja vilket är ett måste i min träningsgarderob på hösten. Base Tee i fina färgen mango använder jag flitigt just nu till mina Beauty tights. Tränar jag istället inomhus eller gör yoga är Soul Tank en favorit bland mina träningstoppar. Primary Hoodie med samma fina mönster i huvan som på Beauty tightsen är superskön och så gillar jag de långa ärmarna med hål för tummarna, perfekt för att undvika kalla händer.

Kallare tider

När kylan kommer smygande på hösten trivs jag bäst i väst. Harvey Vind West är ett givet plagg att ha på till och från träningarna eller då jag emellanåt står stilla när mina kunder tränar. Royal Blue är den jag använder mest, men jag har även en klassisk svart som är snygg med en stickad tröja under. Är det lite blåsigt ute använder jag gärna Distance wind jacket.

Jag gillar när träningsplagg även kan användas och kombineras med vanliga kläder för en bekväm och sportig stil.

Kom ihåg att ett träningspass alltid är bättre än inget. Och ett nytt fint träningsplagg med skön passform och fint mönster kan ta dig över ”tröskeln” till träningen med ett leende på läpparna även de gråmulna och regniga dagarna.

Med hopp om träningsglädje.

//Malin