HemsidaHemsidaHemsidaHemsidaHemsida
+46 (0)8 120 105 20
  • sv
Meny

Träffa våra inspiratörer

Våra inspiratörer kan göra underverk för dig och dina sportaktiviteter. De är kvinnor med lång erfarenhet inom träning, golf, sportkläder och kost och kan därför ge dig massor av inspiration och tips!

Lina Boqvist

Lina gör nu sitt tredje år på Ladies European Tour. Hon har totalt 14 segrar hittills i karriären däribland en seger på LET Access Series och ett SM Guld i matchspel. Lina ger dig tips om nästan allt som handlar om golf.

Lina Boqvist listar 6 favoriter från vårens golfkollektion

Golfkläder för kvinnor

Golfproffset Lina Boqvists favoriter bland Golf SS17

Nu när Daily Sports har lanserat vårens golfkollektion tänkte jag tipsa er om mina favoriter. Många av plaggen är förutom bekväma och trendiga även praktiska och kan med fördel användas även utanför golfbanan såsom Magic High Water byxorna som är sköna, jättefina och sitter riktigt snyggt på.
En annan klassiker är trendiga och funktionella Bertha Wind Jacket som passar perfekt till golfbanan, utomhusträningen och promenaden. Nedan ser du alla mina favoriter, klickar du på bilden kommer du direkt till produkten. 

Raina Pants är supersmidiga byxor som lätt kan dras på över golfskorna. Byxorna kommer i mjukt och stretchigt material vilket gör att den passar olika kroppstyper. Mina byxor är med mig året om, oavsett vind och väder. Raina Pants är ett måste i golfbagen helt enkelt!
Golfwear for women
 Mindy Cap/S Polo Shirt är verkligen en av mina favoritpikéer. Jag tycker kvalitén är toppen och den håller formen tvätt efter tvätt. Knapparna vid halslinningen blir en extra snygg detalj och självklart är den i rosa min favorit!
Golfwear for women
MAGIC! Spelar ingen roll om det är pants, high water, capri, shorts eller kjol. Magic är alltid med i min resväska när jag åker på tävlingar. 
Jag använder Magic-serien både på och utanför banan och förutom att de är otroligt skönt sitter de riktigt fint på.
Golfkläder för kvinnor
Bertha Wind Jacket är det givna plagget för att hålla värmen under de lite svalare dagarna på banan eller en tidig morgon. Har du ingen Bertha i garderoben så är det dags att införskaffa en. Helt klart min favoritjacka!
Golfkläder för kvinnor
Madge Pull On Skort är kjolen jag väntat länge på och äntligen finns den enkla ¨dra på kjolen nu att köpa på Daily Sports.
En lättare och mjukare variant av Magic-kjolen och dragkedjorna på fickorna blir en snygg detalj som piffar upp kjolen! 
Golfkläder för kvinnor
Leja Cap/S Polo Shirt är ett säkert kort om man vill se bra ut på golfbanan. En bra piké med andningsaktivt quick dry material och jag tror denna favorit kommer bli en storsäljare. Och självklart finns den i min garderob.
Golfkläder för kvinnor
Hoppas du också hittar dina favoriter bland vårens golfkläder, önskar alla en fin dag!
Lina