HemsidaHemsidaHemsidaHemsidaHemsida
+46 (0)8 120 105 20
  • sv
Meny

Träffa våra inspiratörer

Våra inspiratörer kan göra underverk för dig och dina sportaktiviteter. De är kvinnor med lång erfarenhet inom träning, golf, sportkläder och kost och kan därför ge dig massor av inspiration och tips!

Julia Davidsson

Julia har spelat tre säsonger på Ladies European Tour. Hon har totalt 9 segrar varav 3 vinster på Nordea Turneringen.

Det bästa med golf

Det bästa med golf är att den har funnits i stort sett i hela mitt liv och den har gett mig så otroligt mycket. Allt från att få kompisar och känna tillhörighet i tidig ålder till att få chansen att resa världen runt, med allt vad det innebär som individuell idrottare. 

Nu, som 26 år gammal förstår jag att jag fått så mycket livserfarenhet av att spela golf på denna höga nivå. Att klara mig själv på så många sätt, ta egna beslut, boka resor och hotell, ha god planering och framförhållning, att vara disciplinerad, effektiv och produktiv. Men även att kunna resa sig ur motgångar. Men vad vore denna långa resa utan kompisar? Det började med att få kompisar i golfkul till att de flesta av mina närmsta vänner idag är golfare. Både från Jönköping och från andra städer.


Vännerna omkring mig

När jag ser tillbaka på olika tävlingar, träningsläger och resor så ser jag inte bara golfbanor och resultat, utan jag ser också vilka jag hade runt omkring mig. Jag är så glad och tacksam över mina vänner jag haft kring mig på och runt golfbanan. För vad vore en vinst utan att ens vänner var där? Och vad skulle jag gjort i alla svåra perioder om jag inte hade haft mina vänner som hjälpte mig upp. Så som jag alltid försökt peppa och heja på dem!

Summa summarum av detta är att det bästa golfen gett mig är mina vänner! Tack!